Pressrum

Vill ni läsa mer om Sveriges ört- och sallatsodlare kan ni gärna följa oss i vårt pressrum där ni hittar nyheter om oss.

 

Till Mynewsdesk

 

Vi odlar ekologiskt

  • Lättbakad abborre med kryddsallad & vit sparris

    Passa på att bjuda dig själv eller någon du tycker om på en lunch eller middag signerad toppkocken Magnus Lindström. Den här rätten var en av flera som Magnus Lindström med team lagade till 350...

    Läs hela artikeln
  • ÖRTENS DAG!

    Lördagen den 4:e augusti är det örtens dag, men kocken Magnus Lindström, mångkunnig matkreatör, Årets kock-vinnare och ägare av Swedish taste, firar örterna varje dag året om – och han är mycket förtjust i de...

    Läs hela artikeln
  • VI ANVÄNDER ALDRIG TILLVÄXTHÄMMANDE ÄMNEN

    I stället jobbar vi med belysning, vatten och vila Visste du att det finns de som använder tillväxthämmande ämnen för att få sina plantor att växa långsammare? Det skulle vi aldrig drömma om att göra....

    Läs hela artikeln