Odlingen

TÄVLINGSREGLER – GRÖN I KÖKET: VÄRLDENS GODASTE GRÖNSAKSRÄTTER FÖR UNGA KOCKAR

 

Tävling

Detta är en enskild tävling.

Genom att berätta om ett specifikt tips i kommentarsfältet vid tävlingsinlägget på Facebook och Instagram deltar du i tävlingen. Du tävlar om ett av fem exemplar av boken ”Grön i köket: världens godaste grönsaksrätter för unga kockar” skriven av Johanna Westman till ett värde av cirka 200 kronor.


Tävlingen är skapad av Ört- och Sallatsodlarna på Facebook och Instagram. Det är tillåtet för alla i Sverige att delta, men anställda på Ört- och Sallatsodlarna får inte medverka i tävlingen.

Den enda motprestation som krävs av dig som deltagare är en kommentar på Facebook eller Instagram i det givna inlägget.

Ört- och sallatsodlarna ansvarar inte för ogiltiga bidrag, skadande kommentarer eller borttagna inlägg.

För att kunna delta i tävlingen behöver bidraget ha kommit Ört- och Sallatsodlarna tillhanda på Facebook eller Instagram inom det angivna tidsintervallet. Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Ört- och Sallatsodlarna och kan inte överklagas.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnarna kommer att meddelas av Ört- och Sallatsodlarna via ett privat meddelande på Facebook eller Instagram. Vinnaren behöver svara representanterna inom en månad för att inte förbruka vinsten.

Personlig information kommer inte användas i annat syfte än att offentliggöra vinnarna samt för att leverera vinsterna om inte annat syfte är överenskommet. Personliga uppgifter kommer inte att sparas av Ört- och Sallatsodlarna.

Priserna är personliga och kan inte bytas eller ersättas av kontanter.

Ört- och Sallatsodlarna har rätt att justera tävlingsupplägget under tävlingen.

Tävlingen är arrangerad helt av Ört- och Sallatsodlarna och inte i samarbete med Facebook och Instagram.

Tävlingen pågår mellan 12/10 och 19/10, 2016.